top of page

Coaching-ryhmien tilaus- ja sopimusehdot

Ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautuessasi sitodut maksamaan osallistumismaksun ja osallistumaan tutustumistapaamiseen vähintään viikkoa ennen ensimmäistä ryhmätapaamista. Mikäli tutustumistapaamisessa todetaan, ettei ilmoittautunut ole sovelias tai halukas osallistumaan ryhmään voidaan ilmoittautuminen vielä perua ja ilmoittautunut vapautuu maksuvelvollisuudesta. 

Lasku (7 päivän maksuajalla) lähetetään ilmoittautuneelle tutustumistapaamisen jälkeen. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 14 vuorokautta ennen ensimmäistä ryhmätapaamista. Ilmoita peruutuksesta aina sähköpostitse: helka@taukonautti.fi

Osallistumismaksua tai osia siitä ei palauteta eikä järjestäjä ole muutoin velvollinen hyvittämään ryhmätapaamista, vaikka ilmoittautunut olisi estynyt osallistumasta yhdelle tai useammalle tapaamiskerralle. 

Mikäli ryhmä peruuntuu esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän takia (minimi: 4 henkilöä) tai jos ilmoittautunut ei voi osallistua ryhmään siihen tehdyn muutoksen takia (esim. tapaamisaikojen muuttuessa) ilmoittautunut voi saada ryhmään osallistumisen sijaan osallistumismaksua vastaavalla arvolla yksilöcoachingia tai saada osallistumismaksun kokonaan takaisin. 

Ryhmän järjestäjällä on oikeus siirtää tapaamiset toiseen ajankohtaan, jos siirron syynä on järjestäjän sairastuminen tai muu vastaava perusteltu syy, kuten liian vähäinen osallistujamäärä. Tällöin järjestäjä ilmoittaa muutoksesta ilmoittautuneille viipymättä sähköpostitse.
 

bottom of page