top of page

ke 08. toukok.

|

Online, Google Meet

Paluumuuttajan vahvuudet ja keinot työllistyä

Tule kuulemaan Eeva Linkin YAMK-opinnäytetyön oivalluksista ja keskustelemaan muiden paluumuuttajien kanssa työllistymisestä!

Rekisteröityminen on suljettu
Palaa etusivulle
Paluumuuttajan vahvuudet ja keinot työllistyä
Paluumuuttajan vahvuudet ja keinot työllistyä

Paikka & aika

08. toukok. 2024 klo 15.00 – 16.00 UTC+3

Online, Google Meet

Tietoa tapahtumasta

Tilaisuuden esitysdiat löytyvät täältä.

Yksi paluumuuttajan suurimmista haasteista ja samalla esteistä paluumuutolle on työllistyminen Suomessa. Se on hankalaa, jos omat verkostot ovat hatarat tai hankittu koulutus ja työkokemus on suomalaisille rekrytoijille vierasta. Samalla Suomessa on pula osaavista, suomen kielen taitoisista työntekijöistä ja monella ulkosuomalaisella olisi halu palata töihin kotimaahan.

Eeva Link perehtyi tähän problematiikkaan YAMK-opinnäytetyössään. Haastateltuaan paluumuuttajia hän havaitsi heitä yhdistävän monet vahvuudet, joiden esille tuominen auttoi heitä työn löytämisessä. Työllistyneet paluumuuttajat olivat keksineet myös muita tehokkaita keinoja työnhakuun. 

Tule mukaan kuulemaan, kun Eeva itse kertoo havainnoistaan ja voit saada monta ideaa omaan työnhakuusi! Alustuksen jälkeen on reilusti aikaa keskustelulle, jossa paluumuuttajat ja muuttoa suunnittelevat pääsevät jakamaan kokemuksiaan. Ehkä löydämme yhdessä vielä lisää ratkaisuja – tai ainakin voimme antaa vertaistukea toisillemme!  

Tapaaminen on maksuton. Kesto noin yksi tunti. Tapahtuma-aika on Suomen aikaa.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page